Constanţa: 4 morţi şi 4 răniţi după ce microbuzul în care se aflau s-a ciocnit cu un TIR

Numărul persoanelor decedate în accidentul petrecut, vineri seară, pe drumul naţional 22C, la intrarea în localitatea Poarta Albă, a ajuns la patru, potrivit ultimelor informaţii furnizate de purtătorul de cuvânt al Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, Carmen Şerbănescu.

79 afișări
Imaginea articolului Constanţa: 4 morţi şi 4 răniţi după ce microbuzul în care se aflau s-a ciocnit cu un TIR

Constanţa: 4 morţi şi 4 răniţi după ce microbuzul în care se aflau s-a ciocnit cu un TIR (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Sursa citată a declarat, vineri seară, că patru persoane au murit la locul accidentului, printre acestea fiind şi şoferul microbuzului, alţi patru răniţi, dintre care doi grav, fiind duşi la spital.

La ora transmiterii acestei ştiri, persoanele rănite se află la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Constanţa, Carmen Şerbănescu, a declarat că accidentul s-a petrecut pe DN 22 C Constanţa - Cernavodă, îm jurul orei 17.10, la intrarea în localitatea Poarta Albă, dintre Constanţa, când unui autocamion din Vâlcea ce se deplasa de la Constanţa către Medgidia i-a sărit o roată în urma unei defecţiuni. Roata respectivă a fost lovită de un alt autovehicul de mare tonaj, care mergea în sens opus spre Constanţa, şoferul acestuia pierzând controlul volanului. În aceste condiţii, TIR-ul a intrat pe contrasens şi a lovit microbuzul în care se aflau şoferul şi şapte pasageri.

În urma impactului, patru persoane din microbuz au murit, iar alte patru au fost rănite.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SJU Constanţa, doctorul Florian Stoian, dintre cei patru răniţi care au ajuns la unitatea spitalicească doi au fost internaţi în stare foarte gravă în Camera de resuscitare, iar ceilalţi doi se află la Traumatologie şi sunt supuşi investigaţiilor medicale.

La ora transmiterii acestei ştiri, în zona accidentului, traficul rutier este în continuare blocat pe ambele sensuri, circulaţia fiind deviată prin Basarabi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" Constanţa, Paula Anghel, toate victimele sunt din microbuzul implicat în accident, care mergea de la Constanţa către Medgidia şi în care se aflau şapte muncitori şi şoferul.

La locul accidentului,au fost trimise două echipaje SMURD ale ISU şi cinci maşini ale Serviciului de Ambulanţă.

Poliţiştii rutieri au afirmat că în zona unde a avut loc accidentul este ceaţă densă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici