Constanţa: Angajată a unei case de schimb valutar, cercetată pentru o delapidare de 11.000 de lei

O angajată a unei case de schimb valutar din municipiul Constanţa este cercetată de poliţişti, în stare de libertate, după ce a sustras 11.000 de lei din veniturile firmei pentru care lucra.

121 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Angajată a unei case de schimb valutar, cercetată pentru o delapidare de 11.000 de lei

Constanţa: Angajată a unei case de schimb valutar, cercetată pentru o delapidare de 11.000 de lei (Imagine: Doru Nica/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, Bogdan Păduraru, femeia, Alina Blebea, de 29 de ani, din Constanţa, şi-a însuşit, în perioada noiembrie - decembrie 2010, suma de 11.000 de lei din încasările zilnice ale casei de schimb valutar la care lucra.

"Pentru a-şi acoperi urmele, femeia a falsificat registrele de casă, pentru a conferi astfel o aparenţă de legalitate a sumelor încasate faţă de administraorul societăţii respective", a precizat Bogdan Păduraru.

Alina Blebea este cercetată penal de către poliţiştii Serviciului de Invetigare a Fraudelor din cadrul IPJ Constanţa, pentru delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici