Constanţa: O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite, fiind lovite de o maşină pe scuar

Un bărbat a murit, iar alte patru persoane au fost rănite, joi, după ce au fost lovite de o maşină ajunsă pe scuarul de la intersecţia a două bulevarde din centrul Constanţei, primele informaţii arătând că şoferului i s-ar fi făcut rău la volan, transmite corespondentul MEDIAFAX.

497 afișări
Imaginea articolului Constanţa: O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite, fiind lovite de o maşină pe scuar

Constanţa: O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite, fiind lovite de o maşină pe scuar (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc în jurul orei 13.30, la intersecţia bulevardelor Alexandru Lăpuşneanu şi Soveja, unde o maşină a ajuns pe scuar şi a lovit cinci pietoni - trei bărbaţi şi două femei - care aşteptau la semafor pentru a traversa.

În urma accidentului, una dintre persoane - un bărbat de 49 de ani - şi-a pierdut viaţa, iar celelalte patru au fost rănite.

La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe şi echipaje SMURD, răniţii fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa. De asemenea, a ajuns la spital şi şoferul vinovat de producerea accidentului, după ce i s-a făcut rău.

Conform declaraţiilor soţiei acestuia, aflată şi ea în autoturism, şoferului i s-ar fi făcut rău în timp ce se deplasa pe bulevardul Soveja, iar din acest motiv ar fi pierdut controlul volanului, iar maşina a pătruns pe scuar, lovind grupul de pietoni.

Mai multe echipaje ale Poliţiei se află la faţa locului, traficul rutier desfăşurându-se cu dificultate în zona producerii accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici