Constanţa: Un avion militar a aterizat de urgenţă după ce pilotul a văzut fum în cabină

Un avion militar a aterizat de urgenţă, joi seară, pe aeroportul Mihail Kogălniceanu din judeţul Constanţa, după ce pilotul a semnalat existenţa fumului în cabină, dar reprezentanţii aeroportului şi pompierii spun că situaţia este sub control, fără să se înregistreze victime sau pagube materiale.

2419 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Un avion militar a aterizat de urgenţă după ce pilotul a văzut fum în cabină

Constanţa: Un avion militar a aterizat de urgenţă după ce pilotul a văzut fum în cabină

Potrivit surselor citate, avionul, un model C-17, a aterizat de urgenţă înainte de ora 20.00, după ce pilotul a observat fum în cabină şi a cerut o verificare.

Aeronava venea dinspre Irak şi se îndrepta către o bază din Germania, avea la bord 39 de persoane şi se pare că transportă echipament militar.

"S-a primit sesizarea prin 112 referitoare la faptul că o aeronavă a aterizat forţat pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu. Deoarece în aeronavă erau 39 de persoane, la nivelul judeţului s-a activat planul roşu de intervenţie, toate structurile de intervenţie acţionând cu mijloacele şi forţele din dotare. Din fericire nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea” al judeţului Constanţa.

Aeronava va fi supusă unor verificări de specialitate şi, dacă nu va fi găsită nicio problemă, va putea să-şi continue drumul către Germania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici