Constanţa: 21 de persoane, la spital după ce microbuzul în care erau a fost lovit de un autoturism

21 de persoane au ajuns la spital, luni dimineaţă, în urma unui accident produs în municipiul Constanţa, după ce un microbuz a fost lovit de un autoturism, apoi a intrat într-un stâlp, transmite corespondentul MEDIAFAX.

217 afișări
Imaginea articolului Constanţa: 21 de persoane, la spital după ce microbuzul în care erau a fost lovit de un autoturism

Constanţa: 21 de persoane, la spital după ce microbuzul în care erau a fost lovit de un autoturism

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, în total, 21 de persoane au fost transportate la Urgenţa Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în urma accidentului.

Cele 21 de persoane au diferite traumatisme, însă niciuna nu este rănită grav, conform sursei citate.

La locul accidentului au ajuns opt autospeciale ale Ambulanţei, două echipaje SMURD, precum şi două autospeciale ale pompierilor, trei dintre victime fiind scoase din microbuz de echipajul de descarcerare, după ce au rămas prinse între scaune.

La faţa locului se află mai multe echipaje ale Poliţiei Rutiere, dar şi  reprezentanţi ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier.

Accidentul a avut loc în jurul orei 09.00, la intersecţia străzilor Nicolae Iorga şi Mihai Viteazu din municipiul Constanţa.

Din primele cercetări reiese că şoferul unui autoturism Opel, care circula pe strada Mihai Viteazu, nu a acordat prioritate de trecere microbuzului, care se deplasa pe strada Nicolae Iorga, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, microbuzul a fost proiectat într-un stâlp.

Iniţial, poliţiştii au anunţat că zece persoane au ajuns la spital, în urma accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici