Copilul de 8 ani, dispărut de la joacă: Poliţiştii îl caută într-un bazin de dejecţii din apropierea unei ferme

Copilul de 8 ani dispărut în localitatea Pecineaga, judeţul Constanţa, este de negăsit, după mai bine de 36 de ore de căutări. Echipele de intervenţie încearcă să golească un bazin de dejecţii din apropierea unei ferme de porci, întrucât copilul ar fi putut că cadă în acesta.

1784 afișări
Imaginea articolului Copilul de 8 ani, dispărut de la joacă: Poliţiştii îl caută într-un bazin de dejecţii din apropierea unei ferme

Cazul copilului de 8 ani, dispărut de la joacă: Poliţiştii îl caută într-un bazin de dejecţii din apropierea unei ferme

Două autospeciale de scafandri şi un autocamion de intervenţie cu o motopompă de capacitate mare încearcă luni dimineaţă să golească un bazin de dejecţii din apropierea unei ferme de porci, după ce a fost lansată ipoteza că băieţelul ar fi putut să cadă în acesta.

Bazinul are adâncimea de şase metri şi, conform estimărilor ISU, va fi golit în aproximativ şase ore.

Acţiunea a fost începută la ora 7.00.

Duminică, poliţiştii au găsit rolele copilului pe o stradă din apropierea locuinţei acestuia.

O organizaţie implicată în căutarea băieţelului a anunţat că la mai puţin de un kilometru de locul unde au fost găsite rolele copilului se află aşa-zisele „haznale", pline cu dejecţii de la un complex de porci.

„Am fost şi acolo, au venit pompierii şi scafandri dar nu pot intra în aceste dejecţii, pe marginea unei haznale se văd urme ca şi când un corp ar fi alunecat în ea. Am înţeles că mâine (luni - n.r.) vor fi verificate şi aceste haznale care trebuiau verificate mult mai devreme. Din ce am auzit copilul a fost văzut pe camerele de supraveghere de la marginea localităţii sâmbătă în jur de ora 11:00 nu foarte departe de locul unde au fost găsite rolele, mai mulţi oameni au declarat că au văzut rolele în acel loc ssâmbătă în jur de ora 14:00 şi în direcţie cu aceste haznale. Sperăm că micuţul va fi găsit viu şi nevătămat”, au scris reprezentanţii organizaţiei pe Facebook.

Copilul de 8 ani a dispărut sâmbătă în jurul orei 15:00, din faţa locuinţei, unde se afla la joacă.

Taguri:
constanţa,
copil,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici