Cultură de cannabis, descoperită într-un apartament din Tulcea. Trei bărbaţi au fost reţinuţi

  • Trei bărbaţi care au cultivat cannabis într-o locuinţă din Tulcea au fost reţinuţi.
  • Poliţiştii şi procurorii DIICOT au făcut cinci percheziţii la persoane bănuite de trafic de droguri.
1606 afișări
Imaginea articolului Cultură de cannabis, descoperită într-un apartament din Tulcea. Trei bărbaţi au fost reţinuţi

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Tulcea, împreună cu procurorii DIICOT, au făcut cinci percheziţii domiciliare, în judeţul Tulcea, la persoane bănuite de trafic de droguri. Trei bărbaţi au fost reţinuţi.

„La data de 13 august, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa - Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea, împreună cu procurori DIICO Tulcea, au făcut cinci percheziţii la trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani, toţi din judeţul Tulcea. Din cercetări a rezultat faptul că, în luna mai 2020, persoanele în cauză ar fi înfiinţat o cultură de cannabis într-o locuinţă din judeţul Tulcea, în vederea comercializării”, au transmis poliţiştii, vineri.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate aproximativ 2 kilograme de muguri de cannabis, trei telefoane mobile şi o maşină de lux.

Trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca vineri să fie prezentaţi Tribunalului Tulcea, cu propunere de arestare preventivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici