Cutremur cu magnitudinea de 3,2 pe scara Richter, în judeţul Vrancea

Un seism cu magnitudinea 3,2 pe scara Richter s-a produs în cursul nopţii de miercuri spre joi, la ora 00:45, în judeţul Vrancea, informează Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

665 afișări
Imaginea articolului Cutremur cu magnitudinea de 3,2 pe scara Richter, în judeţul Vrancea

Cutremur cu magnitudinea de 3,2 grade pe scara Richter, în judeţul Vrancea

Potrivit specialiştilor, epicentrul cutremurului produs în Zona seismică Vrancea a fost la adâncimea de 137 kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 77 kilometri est de Braşov, 89 kilometri nord-est de Ploieşti, 105 kilometri sud de Bacău, 115 kilometri vest de Galaţi, 115 kilometri vest de Brăila, 140 kilometri nord de Bucureşti, 162 kilometri nord-est de Piteşti, 185 kilometri sud-vest de Iaşi, 191 kilometri est de Sibiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici