Departamentul de Stat al SUA: Liviu Dragnea şi cei doi copii ai săi au interdicţie de intrare în Statele Unite din cauza implicării în acte de corupţie

Liviu Dragnea şi familia sa au interdicţie de a intra în Statele Unite din cauza implicării fostului demnitar în fapte de corupţie, a anunţat joi Departamentul de Stat într-un comunicat postat pe site-ul oficial.

6479 afișări
Imaginea articolului Departamentul de Stat al SUA: Liviu Dragnea şi cei doi copii ai săi au interdicţie de intrare în Statele Unite din cauza implicării în acte de corupţie

Liviu Dragnea şi familia sa au interdicţie de a intra în Statele Unite

”Secretarul de stat Michael R. Pompeo i-a interzis public intrarea în Statele Unite fostului preşedinte al Camerei Deputaţilor din România, Liviu Nicolae Dragnea, din cauza implicării în fapte de corupţie”, se arată în comunicat.

”În cazurile în care secretarul de stat deţine informaţii credibile cu privire la implicarea oficialilor guvernelor străine în cazuri importante de corupţie, aceste persoane şi cei mai apropiaţi membri ai familiilor acestora nu sunt eligibili pentru a intra pe teritoriul Statelor Unite”, se arată în comunicatul Departamentului de Stat.

De asemenea, cei doi copii ai săi, Valentin Ştefan Dragnea şi Maria Alexandra Dragnea, au primit interdicţie de a intra pe teritoriul SUA.

Liviu Dragnea a fost încarcerat, pe 27 mai 2019, la Penitenciarul Rahova. El este condamnat la trei ani şi şase luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman. În locul său, la conducerea PSD a venit Viorica Dăncilă.

Taguri:
dragnea,
sua,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici