DN 14 A, inundat din cauza ploilor abundente. O maşină este blocată în apă

Drumul Naţional 14 A este inundat marţi, iar un autoturism a rămas în imposiblitatea de a mai înainta, pentru deblocarea drumului fiind nevoie de intervenţia pompierilor de la ISU Sibiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1560 afișări
Imaginea articolului DN 14 A, inundat din cauza ploilor abundente. O maşină este blocată în apă

DN 14 A, inundat din cauza ploilor abundente. O maşină este blocată în apă

Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că DN 14 A este inundat la ieşirea din Blăjel spre Botorca, iar un autoturism este blocat în acea zonă, fiind în imposibilitatea de a mai înainta.

“Un echipaj de pompieri se deplasează la locul indicat”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Întrebată cât de mare este apa în zona unde este blocat autoturismul, Ramona Nistor a răspuns că apa este mare în anumite locuri, astfel că şoferul autoturismului blocat s-a urcat pe maşină, de teamă.

Potrivit lui Nistor, la ora transmiterii acestei ştiri pompierii sibieni intervin pentru evacuarea apei din mai multe curţi şi pivniţe din localităţile Bungard, Veştem, Blăjel, Dârlos, Şura Mare, dar şi din municipiul Mediaş.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, judeţul Sibiu se află sub atenţionare cod galben de instabilitate atmosferică accentuată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici