Doi bărbaţi au fost arestaţi după ce au înjunghiat un tânăr, în Bucureşti

Doi bărbaţi, în vârstă de 32 şi respectiv 33 de ani, au fost arestaţi după ce au bătut şi înjunghiat un tânăr care se plimba cu prietena lui, pentru că le-a reproşat acestora că au aruncat pe jos o cutie goală de bere, potrivit Poliţiei Capitalei.

216 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi au fost arestaţi după ce au înjunghiat un tânăr, în Bucureşti

Doi bărbaţi au fost arestaţi după ce au înjunghiat un tânăr, în Bucureşti (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Conform sursei citate, incidentul a avut loc în seara de 8 august, după ce victima, care se plimba cu iubita, le-a atras atenţia celor doi bărbaţi că au aruncat o doză de băutură pe jos.

Cei doi l-au urmărit pe tânăr, l-au lovit şi unul dintre agresori l-a înjunghiat.

Ulterior, în urma unei anchete complexe, suspecţii au fost prinşi, unul pe raza judeţului Mehedinţi, iar altul în Bucureşti.

Aceştia au fost prezentaţi, vineri, în faţa Tribunalului Bucureşti, fiind arestaţi pentru 30 de zile pentru tentativă de omor şi tulburarea liniştii publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici