Doi copii înjunghiaţi la un festival de muzică populară din Prejmer/ Suspectul principal: Un tânăr de 18 ani

Doi copii au fost înjunghiaţi, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, la un festival de muzică populară din comuna Prejmer, judeţul Braşov. Cei doi băieţi au fost transportaţi la spital. UPDADE: Un tânăr de 18 ani este suspectul principal. Poliţiştii braşoveni l-au reţinut pe bărbat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3084 afișări
Imaginea articolului Doi copii înjunghiaţi la un festival de muzică populară din Prejmer/ Suspectul principal: Un tânăr de 18 ani

Doi copii înjunghiaţi la un festival de muzică populară din Prejmer. Autorul este căutat

Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Feldioara, judeţul Braşov, au reţinut, duminică, pentru 24 ore un tânăr în vârstă de 18 ani, din judeţul Braşov, suspectat că i-a înjunghiat pe cei doi copii, în timpul unui festival de muzică populară, la Prejmer.

„A avut loc un conflict spontan între doi tineri de 15, respectiv 17 ani pe de-o parte, şi alţi doi bărbaţi de 18, respectiv 20 ani pe de altă parte. În urma unui schimb de replici, cei patru tineri s-au agresat reciproc, lovindu-se cu pumnii şi picioarele, iar bărbatul în vârstă de 18 ani i-ar fi lovit pe cei doi minori cu un obiect tăietor înţepător în zona abdomenului, pe unul dintre ei şi a omoplatului drept, pe celălalt”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Braşov.

Cei doi copii au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, starea lor fiind bună.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi lovirea sau alte violenţe, dosar instrumentat sub coordonarea procurorului.

 

Taguri:
copil,
înjunghiat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici