Video Doi jandarmi au ajuns la spital după ce au fost bătuţi de indivizi prinşi când furau motorină

Doi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Prahova au fost transportaţi, vineri, la spital, după ce au fost loviţi cu bâtele de mai multe persoane chemate în ajutor de un bărbat prins în flagrant că fura motorină, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4708 afișări

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova, un echipaj de jandarmi, aflat în misiune în zona localităţii Ciorani, a observat că dintr-o cisternă de 20 tone se sustrăgea motorină.

“Lângă cisternă se mai afla o autoutilitară încărcată cu canistre de diferite dimensiuni, în care se transportau bidoanele cu produsul petrolier sustras, cu miros specific de motorină. Surprinşi în flagrant, unul din conducătorii auto, şoferul de pe autoutilitară, a luat legătura prin staţie cu alt individ solicitând sprijin”, arată IJJ Prahova.

IJJ Prahova a precizat că în zonă au sosit patru indivizi, înarmaţi cu bâte, care au lovit jandarmii şi le-au distrus maşina de serviciu, spărgând luneta din faţă, spate şi geamul lateral, după care au fugit.

“Doi jandarmi sunt acum la UPU, la Ploieşti. Au fost loviţi cu bâtele. Am reuşit să prindem trei bărbaţi dintre cei care au participat”, a declarat şeful IJJ Prahova, Liviu Coman.

Directorul medical al Spitalului de Urgenţă Ploieşti, Florin Puşcariu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că cei doi jandarmi bătuţi au mai multe contuzii.

„Cei doi jandarmi sunt încă în investigaţii medicale. Au suferit contuzii. Unul are o contuzie de hemitorace şi altul de braţ, antebraţ şi gambă", a spus Puşcariu.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Marian Popescu, a declarat că poliţişii au fost sesizaţi că un echipaj de jandarmi a fost agresat şi că autospeciala a fost avariată de patru indivizil, în cauză existând un cerc de suspecţi.

“Avem un cerc de suspecţi, trei dintre ei aflându-se deja în custodia poliţiei, urmând ca, în scurt timp, să fie depistat şi cel de-al patrulea. Cauza urmează să fie preluată, cel mai probabil, de Parchetul Militar”, a declarat Popescu.

Cercetările se efectuează sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj şi furt calificat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici