Doi morţi, inclusiv o fetiţă de şase ani, într-un accident GRAV în Timiş. Şoferul vinovat transmitea LIVE pe Facebook/ În ce stare se află celălalt copil | VIDEO

O fetiţă în vârstă de şase ani şi un bărbat, care era în direct pe Facebook, au murit, vineri noapte, în urma unui accident petrecut pe drumul care leagă Timişoara de Moraviţa, în judeţul Timiş, în care au fost implicate două maşini şi un tractor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

9294 afișări
Imaginea articolului Doi morţi, inclusiv o fetiţă de şase ani, într-un accident GRAV în Timiş. Şoferul vinovat transmitea LIVE pe Facebook/ În ce stare se află celălalt copil | VIDEO

Două persoane au murit în urma unui accident grav produs în Timiş

Accidentul rutier a avut loc vineri noaptea, între localităţile Jebel şi Voiteg, pe drumul naţional 59, care leagă Timişoara de Moraviţa, în judeţul Timiş.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, şoferul unui autoturism, care venea dinspre Timişoara, a lovit din spate un tractor şi a ricoşat într-o maşină care circula regulamentar pe sensul opus de mers.

În urma impactului puternic, şoferul maşinii care a lovit tractorul a murit, fiind proiectat prin parbriz peste zece metri. De asemenea, şi o fetiţă de şase ani, aflată în autoturismul care circula regulamentar a decedat. În maşină se aflau şi un copil şi doi adulţi, care au fost răniţi, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Cu doar trei secunde înainte de accident, şoferul maşinii care a lovit din spate tractorul a intrat în direct pe Facebook, fiind filmat şi bordul autoturismului, iar vitezometrul arăta peste 160 km/h.

La locul producerii acidentului au intervenit cinci ambulanţe şi mai multe echipaje de poliţie şi pompieri. În cauză, poliţiştii timişeni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri, pe drumul care leagă Timişoara de vama Moraviţa, peste două ore.

Băieţelul de 3 ani, din maşina în care a intrat tânărul care era live pe Facebook, are coloana ruptă

Băieţelul de trei ani, aflat în maşina în care a intrat vineri noaptea, tânărul care era live pe Facebook, are coloana ruptă. În accident au murit sora băiatului şi cel care a produs accidentul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii “Louis Ţurcanu” din Timişoara, medicul Mihai Gafencu, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că un băieţel de trei ani, aflat în maşina în care tânărul care era live pe Facebook a intrat, are coloana ruptă, dar şi splina spartă, precum şi traumatisme craniene, fiind operat de urgenţă imediat ce a ajuns în unitatea medicală.

“Copilul are splina spartă, coloana ruptă şi traumatism cranian. A fost operat imediat pentru a i se scoate bucăţile din splină sparte. Este în comă indusă, pentru că nu ar suporta durerea“, a afirmat Mihai Gafencu.

Urmează ca în cursul zilei de sâmbătă, băiatul să fie supus mai multor investigaţii medicale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, în autoturismul care circula regulamentar se mai aflau părinţii fetei, tatăl de 40 de ani, aflat la volanul maşinii, mama de 39 de ani, o tânără de 27 de ani, băieţelul de trei ani şi sora lui, de 9 ani. Cei trei adulţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Timişoara, starea lor de sănătate nefiind gravă.

Conform poliţiştilor timişeni, băieţelul de trei ani era în scaun special, însă fata de nouă ani care a murit nu purta centura de siguranţă.

Pe de altă parte, Florin Muntean, tânărul în vârstă de 31 de ani, din Oraviţa, care a provocat accidentul rutier, era pasionat de viteză. Pe pagina sa de Facebook, tânărul s-a filmat şi a transmis live de mai multe ori în timp ce conducea chiar şi cu 220 km/h.

O fetiţă în vârstă de nouă ani şi un bărbat, care era în direct pe Facebook, au murit, vineri noapte, în urma unui accident petrecut pe drumul care leagă Timişoara de Moraviţa, în judeţul Timiş, în care au fost implicate două maşini şi un tractor. Şoferul maşinii, un tânăr de 31 de ani, a lovit din spate un tractor şi a ricoşat într-o maşină care circula regulamentar pe sensul opus de mers.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici