Video Dress code la Primărie. Ţinută vestimentară unitară, în ziua Oxigen, abordată de Gabriela Firea şi angajaţii din aparatul executiv

Gabriela Firea şi mai mulţi angajaţi ai Primăriei Capitalei s-au îmbrăcat în verde, joi, în ziua în care Consiliul General al Municipiului Bucureşti a adoptat proiectul Oxigen, care prevede instituirea unei viniete în Capitală.

1432 afișări

La una dintre pauzele şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti de joi, Gabriela Firea le-a cerut angajaţilor din aparatul executiv, precum şi consilierilor personali, să se aşeze cu toţii în faţa prezidiului, pentru o fotografie de grup.

Atât Gabriela Firea, cât şi cei din subordinea sa, inclusiv preşedintele şedinţei, s-au îmbrăcat în verde, în ziua votului pentru proiectul „Oxigen”.

„Verde Oxigen, să nu înţelegeţi altceva”, a exclamat Gabriela Firea, în timp ce făcea fotografia de grup cu angajaţii PMB.

Taguri:
firea,
oxigen,
bucureşti

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici