Elena Udrea a cerut demolarea chioşcurilor de pe plaja din Vama Veche

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, s-a arătat, sâmbătă după-amiază, în timpul unei vizite în Vama Veche, judeţul Constanţa, nemulţumită de chioşcurile găsite pe suprafaţei plajei şi a cerut autorităţilor ca acestea să fie mutate de acolo în cel mai scurt timp.

288 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea a cerut demolarea chioşcurilor de pe plaja din Vama Veche

Elena Udrea a cerut demolarea chioşcurilor de pe plaja din Vama Veche (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Udrea a întâmpinat opoziţia proprietarilor chioşcurilor respective, care i-au spus ministrului că acestea reprezintă sursa lor de venit.

"Nu este o scuză asta. Din cauza dumneavoastră care vreţi să faceţi activitatea exact cum vă trece prin cap nu o să mai avem turişti în câţiva ani. Nu este o scuză că dumneavoastră nu puteţi să vă puneţi chioşcul în altă parte, n-are ce căuta pe plajă şi punct", le-a răspuns Elena Udrea.

Atunci, unul dintre proprietarii chioşcurilor respective a spus că ei nu sunt la Mamaia, iar ministrul le-a replicat că nu le-a cerut condiţii de lux, ci doar ca lucrurile să fie organizate în mod civilizat.

"Dar eu nu v-am spus să faceţi aici ceva de lux. V-am spus doar să fie civilizat, asta e o mizerie. Domnule primar, faceţi un proiect în aşa fel încât oamenii aceştia să poată să-şi desfăşoare activitatea în altă parte, nu aici", a spus Udrea.

Nicolae Urdea, primarul comunei Limanu (care are în responsabilitate şi Vama Veche), a spus că acele chioşcuri vor fi demolate şi mutate câţiva metri în afara plajei.

Elena Udrea a atenţionat că săptămâna viitoare va fi un nou control de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului în Vama Veche tocmai pentru a verifica dacă acele chioşcuri au fost luate de pe plajă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici