Elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie, revenit în ţară după reparaţii în Rusia

Primul dintre cele patru elicoptere ale Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) care a fost supus reparaţiilor capitale şi modernizării a revenit miercuri în ţară de la Sankt Petersburg (Rusia), informează MAI.

299 afișări
Imaginea articolului Elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie, revenit în ţară după reparaţii în Rusia

Elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie, revenit în ţară după reparaţii în Rusia (Imagine: AFP - Arhiva MediafaxFoto)

Elicopterul, de tip MI 8, a fost folosit în misiuni de salvare a persoanelor, inclusiv în timpul acţiunilor de deszăpezire din februarie 2012, potrivit sursei citate.

Acelaşi aparatul de zbor este destinat misiunilor de sprijin aerian şi antrenament ale structurilor MAI, precum şi intervenţiilor în situaţii de urgenţă.

Alte trei elicoptere din dotarea Inspectoratului General de Aviaţie se află în reparaţii capitale în Cehia, acestea urmând să fie finalizate, în mod eşalonat, în perioada următoare, a mai precizat MAI, într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici