Explozie într-un bloc din Capitală: Un copil şi părinţii săi au fost răniţi

Un copil în vârstă de 13 ani şi părinţii acestuia au fost răniţi, sâmbătă după-amiază, în urma unei explozii care a avut loc într-un bloc din cartierul Vitan din Bucureşti, cei trei, a căror stare nu este foarte gravă, fiind spitalizaţi.

491 afișări
Imaginea articolului Explozie într-un bloc din Capitală: Un copil şi părinţii săi au fost răniţi

Explozie într-un bloc din Capitală: Un copil şi părinţii săi au fost răniţi (Imagine: Ghita Porumb/Mediafax Foto)

O explozie a avut loc, sâmbătă după amiază, într-un bloc din cartierul bucureştean Vitan.

Potrivit coordonatorului SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, în urma deflagraţiei au fost răniţi un copil şi părinţii acestuia.

Adulţii au fost duşi la Spitalul de Arşi, în timp ce copilul a fost transportat la Spitalul "Grigore Alexandrescu".

Conform sursei citate, starea celor trei nu este foarte gravă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, deflagraţia s-a produs într-un apartament de la etajul al şaptelea al unui bloc de pe strada Vigoniei, explozia fiind urmată de un incendiu.

Reprezentantul ISU a spus că în strea cea mai gravă se află bărbatul, care are arsuri de gradele I şi II, în timp ce femeia are arduri de gradul I, ambii fiiind tranasportaţi la Spitalul de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arşi.

Conform sursei citate, copilul are arsuri superficiale pe braţe şi a fost transportat la Spitalul "Grigore Alexandrescu".

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, a spus că nu au fost stabilite cauzele exploziei, dar exista suspeiciuni că aceasta ar fi fopst provocată de o butelie fisurată găsită în apartament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici