Femeia din Buzău, care a sunat la 112 când a coborât dintr-un autocar din Italia, a fost izolată

  • Femeia care a sunat în Buzău la 112 imediat după ce a coborât dintr-un autocar cu care s-a întors în România din Italia e izolată.
  • Ea va sta timp de 14 zile în tabăra de la Arbănaşi.
  • Femeia nu prezintă simptome specifice infecţiei cu coronavirus.
3415 afișări
Imaginea articolului Femeia din Buzău, care a sunat la 112 când a coborât dintr-un autocar din Italia, a fost izolată

Femeia diun Buzău, care a sunat la 112 când a coborât dintr-un autocar din Italia, a fost izolată

Reprezentanţii Prefecturii Buzău au anunţat că, iniţial, femeia în vârstă de 52 de ani sosită din Italia a fost preluată de ambulanţă, apoi a fost transportată la Secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, unde a stat internată câteva ore, într-o aripă a secţiei în care nu se afla niciun alt pacient.

„Pe parcursul internării, femeia a fost examinată medical şi i-au fost prelevate probe pentru efectuarea analizelor medicale, care au fost trimise la Institutul Matei Balş din Capitală. În cursul nopţii, buzoianca a fost preluată de ambulanţa specială şi a fost transferată la centrul de carantină de la Arbănaşi”, au spus reprezentanţii Prefecturii Buzău.

Aici i-au fost asigurate apă, hrană, produse de igienă şi asistenţă medicală permanentă.

Potrivit surselor citate, femeia nu prezintă simptome specifice infecţiei cu coronavirus şi va rămâne izolată timp de 14 zile.

Femeia a sunat duminică la 112 imediat după ce a coborât din autocarul cu care s-a întors în România din Italia, anunţând că a intrat în contact cu o altă româncă ce avea grijă de o bătrână suspectă de coronavirus.

Foto: Pixabay

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
buzău,
femeie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici