Fiica unui viceprimar din Buzău a murit, iar părinţii şi fratele ei au fost răniţi într-un accident

Fiica viceprimarului din comuna buzoiană Ziduri a decedat, iar părinţii şi fratele acesteia au fost răniţi, duminică dimineaţă, în urma unui accident rutier, după ce maşina în care aceştia se aflau s-a răsturnat în afara şoselei, apropiaţii spunând că familia se întorcea de la o nuntă.

711 afișări
Imaginea articolului Fiica unui viceprimar din Buzău a murit, iar părinţii şi fratele ei au fost răniţi într-un accident

Fiica unui viceprimar din Buzău a murit, iar părinţii şi fratele ei au fost răniţi într-un accident (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, Amalia Călugăru, accidentul a avut loc pe DJ 203, în comuna Ziduri, după ce un tânăr de 21 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul direcţiei într-o curbă, iar maşina s-a răsturnat în afara şoselei, revenind apoi pe roţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În urma accidentului, o tânără de 19 ani a murit, iar părinţii şi fratele ei - şoferul maşinii - au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat.

Primarul din Ziduri, Nicolae Nedelcu, a declarat că în accident au fost implicaţi viceprimarul comunei, Marin Geangoş, soţia, fiica şi fiul acestuia.

Fiica viceprimarului, Loredana Geangoş, care a decedat în accident, era studentă la Braşov.

Conform sursei citate, soţia viceprimarului se află în stare gravă şi ar putea fi transportată la un spital din Bucureşti, în timp ce Marin Genagoş este în stare de şoc, dar în afara oricărui pericol.

Potrivit apropiaţilor familiei, tânăra de 19 ani şi părinţii săi au mers sâmbătă la o nuntă, iar tânărul de 21 de ani a venit duminică dimineaţă să-i ia cu maşina.

Poliţiştii au stabilit că tânărul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici