Gabriela Firea, la deschiderea urnelor: Am votat cu gândul la un preşedinte care pune capăt măsurilor de austeritate

Gabriela Firea s-a prezentat, încă de la deschiderea urnelor, la Colegiul Tehnic Mecanic „Griviţa” pentru a vota, iar la ieşirea din instituţie, primarul general a declarat că a ales cu gândul la un preşedinte care va pune capăt măsurilor de austeritate.

1287 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea, la deschiderea urnelor: Am votat cu gândul la un preşedinte care pune capăt măsurilor de austeritate

Gabriela Firea, la deschiderea urnelor: Am votat cu gândul la un preşedinte care pune capăt măsurilor de austeritate

„Am venit să votez cu gândul la copiii acestei taro, nu doar la copiii mei. Îmi doresc foarte mult să trăim într-o ţară în care toţi copiii săaibă şanse egqle şi de educaţie şi dezvoltare - atât cei din mediul rural, cât şi cei din marile oraşe. Mi se pare normal să votăm şi să avem orice acţiune şi orice gând la ei, la copii, la tineri”, a declarat Gabriela Firea, după vot.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019 LIVE UPDATE. Prezenţa la vot în timp real

Primarul general a spus că a votat cu speranţă, precizând care este preşedintele pe care şi-l doreşte:

„Am votat cu gândul la un preşedinte care va pune capăt unor măsuri de austeritate care vor face foarte mult rău. A scădea veniturile românilor nu poate fi decât o veste îngrijorătoare. În ceea ce mă priveşte, nu voi fi niciodată de acord să fie sacrificiu pe categorii sociale, care oricum sunt vulnerabile. Sunt un om care întotdeauna a considerat că şi bunicii noştri şi părinţii trebuie să trăiască decent, nu doar prin ajutorul copiilor şi neopoţilor, ci şi prin veniturile pe care le obţin”, a mai spus Firea.

„Mi-aş dori o Românie frumoasă, o Românie prosperă în care fiecare să-şi găsească un loc care să le aducă mulţumire sufletească. Vom vedea ce se va întâmpla”, completează primarul.

Secţiile de votare pentru primul tur al alegerilor prezidenţiale s-au deschis la ora 07.00, numărul total al alegătorilor înscrişi în listele electorale permanente este de 18.217.156. Votarea în ţară începe duminică la ora 7.00 şi se încheie la ora 21.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

 

Taguri:
firea,
vot,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici