Gabriela Firea: Sevil Shhaideh este o propunere de premier foarte bună pentru bucureşteni

Sevil Shhaideh, propunerea de premier pe care PSD-ALDE a înaintat-o miercuri preşedintelui Klaus Iohannis la consultările de la Palatul Cotroceni, este o propunere "foarte bună, foarte nimerită" pentru bucureşteni, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

2751 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea: Sevil Shhaideh este o propunere de premier foarte bună pentru bucureşteni

Gabriela Firea: Sevil Shhaideh este o propunere de premier foarte bună pentru bucureşteni (Imagine Andreea Alexandru / Mediafax Foto)

"Avem o propunere de premier care a fost transmisă la Palatul Cotroceni în persoana doamnei Sevil Shhaideh. O cunosc personal pe doamna Shhaideh, fost secretar de stat şi ministrul Dezvoltării, om cu care comunităţile vor colabora foarte bine, foarte corect, imparţial, o personalitate a administraţiei publice locale şi centrale care a colaborat bine cu toţi primarii din ţară, indiferent de culoarea lor politică, deci pentru noi, pentru mine ca primar general, pentru dumneavoastră ca şi consilieri generali şi pentru bucureşteni, propunerea de astăzi este una foarte bună, foarte nimerită care va însemna dezvoltare pentru Capitală, va însemna un partener de dialog eficient , iar proiecte noastre care au legătură cu decizia guvernamentală sunt convinsă că îşi vor găsi un ecou mult aşteptat", a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

În momentul în care edilul spunea că Shhaideh va fi un bun premier şi va aduce multe avantaje pentru Bucureşti, s-a încurcat si a spus că va avea de câştigat Capitala cu ... Firea premier.

"Ca femeie primar mă bucur că vom avea o doamnă prim ministru şi sunt convinsă, aşa cum spuneam mai devreme, că noi vom avea de câştigat, ca premier eu, ca primar eu, ca dumeavoastră consilieri generali. Aţi vrea voi să scăpaţi de mine. Nu scăpaţi, muncim aici împreună avem o responsabilitate faţă de bucureşteni şi trebuie s-o ducem până la capăt, iar capătul mandatului nostru, dacă avem sănătate este mai departe încă trei ani şi jumătate de muncă", a mai spus Gabriela Firea.

Sevil Shhaideh este propunerea de premier pe care PSD-ALDE a înaintat-o miercuri preşedintelui Klaus Iohannis la consultările de la Palatul Cotroceni, conform anunţului făcut de preşedintele PSD Liviu Dragnea. Dragnea a spus că nu are nicio relaţie de rudenie cu Sevil Shhaideh şi că aceasta este membră a PSD din 2015. Preşedintele PSD a spus că pe Shhaideh o recomandă pentru această funcţie "capacitatea de muncă, ştiinţa administraţiei, viziunea de dezvoltare" şi cunoaşterea "activităţii tuturor ministerelor".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici