Galaţi: Accident mortal produs de un bărbat beat şi fără permis de conducere

Un bărbat care a provocat un accident grav, soldat cu un mort şi doi răniţi, în noaptea de duminică spre luni, pe DN 25, în afara localităţii Braniştea, din judeţul Galaţi, a fugit de la locul faptei, fiind găsit, ulterior, acasă, în satul Vasile Alecsandri. Nu avea permis şi era băut.

317 afișări
Imaginea articolului Galaţi: Accident mortal produs de un bărbat beat şi fără permis de conducere

Galaţi: Accident mortal produs de un bărbat beat şi fără permis de conducere

Accidentul s-a produs pe DN 25, în afara localităţii Braniştea, cu puţin după ora 1.00, potrivit Poliţiei Galaţi.

„Un autoturism a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat pe câmp, iar un bărbat de 51 ani, din comuna Şendreni, judeţul Galaţi, pasager pe bancheta din dreapta faţă, a fost aruncat din autoturism şi, din păcate, a decedat. În auto se mai aflau alţi doi pasageri, doi bărbaţi de 21 respectiv, 47 ani, ambii din satul Vasile Alecsandri, judeţul Galaţi, care nu au suferit leziuni. După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, însă a fost depistat ulterior la adresa de domiciliu din satul Vasile Alecsandri, judeţul Galaţi”, transmit, luni, reprezentanţii Poliţiei Galaţi.

Şoferul are 37 ani, iar la testarea alcoolscopică rezultatul a fost de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost dus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice şi a stabilirii alcoolemiei.

S-a stabilit de asemenea faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie, iar în cursul nopţii în timp ce conducea autoturismul pe DN 25, a pierdut controlul direcţiei de mers, rasturnându-se pe câmp.

În cauză, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui autoturism de către o persoană ce nu posedă permis de conducere, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
accident,
mort,
fugit

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici