Galaţi: Două femei şi o fetiţă, rănite după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tir

Două femei şi o fetiţă de nouă ani au fost rănite, joi, într-un accident rutier, petrecut pe DN25, în judeţul Galaţi, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tir şi proiectată într-un autobuz, poliţiştii deschizând în acest caz un dosar pentru vătămare corporală din culpă.

306 afișări
Imaginea articolului Galaţi: Două femei şi o fetiţă, rănite după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tir

Galaţi: Două femei şi o fetiţă, rănite după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tir (Foto: Octav Ganea / Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi, Aurelian Ropotan, a declarat că, potrivit primelor cercetări de la faţa locului, un tânăr de 24 de ani, aflat la volanul unui autotren, în timp ce se deplasa pe DN 25, dinspre Galaţi şi Tecuci, nu a respectat distanţa regulamentară faţă de un autoturism la volanul căruia se afla o femeie în vârstă de 38 ani, care intenţiona să vireze la stânga către un drum comunal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, autotrenul s-a ciocnit cu autoturismul, care a fost proiectat pe contransens, într-un autobuz.

În urma impactului, singurele victime au fost cele din autoturism, respectiv femeia de 38 de ani, aflată la volan, o femeie de 57 de ani şi o fetiţă de nouă ani. Toate cele trei persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi pentru a primi îngrijiri medicale, starea lor de sănătate fiind stabilă în momentul de faţă.

Poliţiştii de la Serviciul Rutier au stabilit că niciunul dintre conducătorii auto nu a consumat alcool şi au deschis în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, ancheta urmând să stabilească cu exactitate cele întâmplate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici