Guvernul a alocat peste 6 milioane lei pentru unităţi sociale, în principal din judeţe conduse de PDL

Guvernul a alocat peste şase milioane lei pentru construcţia, reparaţia şi amenajarea unor unităţi de asistenţă socială înfiinţate în principal de consilii judeţene conduse de PDL, pe lista beneficiarilor fiind şi o fundaţie din oraşul Voluntari, condus de primar UNPR.

674 afișări
Imaginea articolului Guvernul a alocat peste 6 milioane lei pentru unităţi sociale, în principal din judeţe conduse de PDL

Guvernul a alocat peste 6 milioane lei pentru unităţi sociale, în principal din judeţe conduse de PDL (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Pe lista unităţilor de asistenţă socială care au fost primit finanţare au fost incluse

Hotărârea de guvern prin care au fost alocaţi banii mai stabileşte că "respectarea legislaţiei privind achiziţiile publice, sarcina obţinerii avizelor şi răspunderea asupra modului de utiliare a sumelor" revine autorităţii locale şi fundaţiei.

Fondurile sunt acordate din bugetul Ministerului Muncii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici