Guvernul acordă pensionarilor bilete de tratament balnear pe anul 2017

Guvernul a adoptat joi proiectul de hotărâre privind acordarea biletelor de tratament balnear pentru pensionari, pentru anul 2017, valoarea totală a programului fiind de 319 milioane de lei.

5962 afișări
Imaginea articolului Guvernul acordă pensionarilor bilete de tratament balnear pe anul 2017

Biletele de tratament balnear pentru pensionari, pe ordinea de zi a şedinţei Guvernului (Imagine: OANA MATEI / MEDIAFAX FOTO)

Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale a lansat în dezbatere publică proiectul de Hotărâre a Guvernului privind acordarea prestaţiilor sub forma biletelor de tratament balnear, pentru anul 2017 pe data de 20 februarie 2017.

Potrivit proiectului, vor fi asigurate maximum 56.394 locuri la tratament balnear, repartizate pe maximum 18 serii. Pentru anul 2017 tariful maxim acceptat este de 1.388 lei pe bilet la categoria două stele şi 1.452 la trei şi patru stele. Durata unei serii este de 16 zile, iar preţul biletului de tratament balnear va cuprinde tariful pentru 12 zile de tratament. Valoarea totală, cuprinsă în bugetul de stat pe 2017, este de 319 milioane lei.

Un alt proiect care figurează pe ordinea de zi a şedinţei Executivului se referă la aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii "Consolidare, restaurare şi amenajare Muzeul Naţional George Enescu "Palatul Cantacuzino" din Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici