Guvernul desfiinţează Agenţia Programelor IMM, Agenţia Zonei Industriale şi Centrul pentru Investiţii

Guvernul a decis desfiinţarea Agenţiei pentru Implementarea Programelor IMM, a Agenţiei Române pentru Dezvoltarea Durabilă a Zonelor Industriale şi a Centrului Român pentru Promovarea Comerţului şi Investiţiilor Străine, atribuţiile acestora fiind transferate la Ministerul Economiei.

525 afișări

Modificarea a fost decisă de Guvern prin ordonanţa de urgenţă care stabileşte noua configuraţie a Executivului.

"La data intrării în vigoare a hotărârii Guvernului privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Economiei, se desfiinţează Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Agenţia Română pentru Dezvoltarea Durabilă a Zonelor Industriale şi Centrul Român pentru Promovarea Comerţului şi Investiţiilor Străine. Se înfiinţează Ministerul Economiei, prin reorganizarea Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri şi prin preluarea activităţilor şi a structurilor specializate din domeniul turismului de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, din domeniul întreprinderilor mici şi mijlocii de la Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, din domeniul dezvoltării durabile a zonelor industriale de la Agenţia Română pentru Dezvoltarea Durabilă a Zonelor Industriale şi din domeniul activităţilor de promovare a comerţului exterior de la Centrul Român pentru Promovarea Comerţului şi Investiţiilor Străine", se arată în ordonanţă.

Conform noii structuri guvernamentale, în cadrul Ministerului Economiei va lucra atât un ministru delegat pentru energie, cât şi un ministr delegat pentru întreprinderi mici şi mijlocii, mediul de afaceri şi turism.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici