Harghita: Doi morţi şi patru răniţi, în urma unui accident în care au fost implicate 12 autovehicule

Două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite, joi dimineaţă, după ce două autoturisme s-au ciocnit pe drumul european 578, între localităţile harghitene Sânmartin şi Sâncrăieni, în accident fiind implicate în total 12 autovehicule.

339 afișări
Imaginea articolului Harghita: Doi morţi şi patru răniţi, în urma unui accident în care au fost implicate 12 autovehicule

Harghita: Doi morţi şi patru răniţi, în urma unui accident în care au fost implicate 12 autovehicule (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Harghita, Gheorghe Filip, a declarat că accidentul a avut loc, joi, în jurul orei 08.00, din cauza ceţii şi a poleiului.

Astfel, un autoturism care venea dinspre localitatea Sânmartin a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal cu un alt autoturism care circula regulamentar, din sens opus.

În urma impactului, două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc.

Ulterior, mai multe maşini s-au ciocnit din cauza celor două autoturisme rămase pe carosabil, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Harghita spunând că în total 12 autovehicule, între care şi un autobuz cu 21 de călători, au fost implicate în coliziune, fără ca vreo persoană să mai fie rănită.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia în zonă se desfăşoară pe un singur sens, fiind dirijată de echipajele de la Poliţia Rutieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici