Hunedoara:12 persoane intoxicate cu fum în urma unui incendiu izbucnit la Spitalul CFR din Simeria

Un număr de 12 persoane au fost intoxicate cu fum în urma unui incendiu izbucnit, joi după-amiază, într-un salon al Spitalului CFR din Simeria, judeţul Hunedoara, acestea fiind transportate cu ambulanţe la alte unităţi medicale, în timp ce restul pacienţilor au ieşit singuri din clădire.

369 afișări
Imaginea articolului Hunedoara:12 persoane intoxicate cu fum în urma unui incendiu izbucnit la Spitalul CFR din Simeria

Hunedoara:12 persoane intoxicate cu fum în urma unui incendiu izbucnit la Spitalul CFR din Simeria (Imagine: Cristi Cimpoes/ Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, Anemona Doda, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că un incendiu a izbucnit într-un salon de la etajul întâi al Spitalului CFR din Simeria.

Conform sursei citate, în spital se aflau 50 de bolnavi, din care 12 au suferit intoxicaţii cu fum, fiind transportaţi cu 12 ambulanţe la spitalele din Deva, Hunedoara şi Orăştie, iar restul pacienţilor au ieşit singuri şi s-au adăpostit în sediul Primăriei.

Potrivit sursei citate, cei 12 bolnavi sunt conştienţi şi în stare bună.

Doda a mai spus că în spital se afla o persoană decedată, însă aceasta murise înaintea incendiului.

În urma incendiului a fost activat planul roşu de intervenţie.

Pentru stingerea incendiului s-au deplasat patru autospeciale ale ISU, care au intervenit, o autospecială cu scară şi o ambulanţă pentru victime multiple, dar nu a fost necesară folosirea acestora din urmă.

"Ţin să menţionez că, în timpul incendiului, nu a murit nicio persoană. A fost în spital o persoană decedată, dar aceasta încetase din viaţă cam cu două ore înainte de izbucnirea incendiului, în jurul orei 14.00. Nu s-au înregistrat victime omeneşti, ci doar pagube materiale", a declarat Emil Rîşteiu, primarul oraşului Simeria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici