În Vama Porţile de Fier I traficul a crescut cu 40 la sută pe sensul de ieşire din ţară

Traficul a crescut cu 40 la sută, în ultimele 24 de ore, în Vama Porţile de Fier I, pe sensul de ieşire din ţară, în condiţiile în care românii care lucrează în străinătate şi care au venit în ţară să petreacă sărbătorile se întorc acum în ţările unde îşi au locurile de muncă.

98 afișări

"În ultimele 24 de ore Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I a fost tranzitat de peste 1.800 de persoane şi 700 mijloace de transport, ceea ce reprezintă o creştere cu aproximativ 40% a traficului de frontieră faţă de o zi normală de lucru. Traficul de frontieră prin Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I se desfăşoară fluent, neexistând aglomerări", a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, comisar-şef Valeriu Pera.

Cei care tranzitează zilele acestea Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I din judeţul Mehedinţi sunt rezidenţi în Italia, Spania şi Franţa.

Pentru reducerea timpului de verificare a documentelor de călătorie, poliţiştii de frontieră severineni au luat toate măsurile necesare pentru derulare unui control de frontieră operativ şi civilizat, dispunându-se totodată şi măsuri de suplimentare a personalului care-şi desfăşoară misiunile specifice pe sensul de ieşire din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici