Încă o femeie din judeţul Prahova a murit din cauza gripei. Numărul deceselor a ajuns la 99

Medicii au înregistrat un nou deces cauzat de virusul gripal, fiind vorba de o femeie în vârstă de 73 de ani din judeţul Prahova, care suferea şi de alte boli şi despre care nu se ştie dacă fusese sau nu vaccinată, anunţă Institutul Naţional pentru Sănătate Publică (INSP).

550 afișări
Imaginea articolului Încă o femeie din judeţul Prahova a murit din cauza gripei. Numărul deceselor a ajuns la 99

Încă o femeie din judeţul Prahova a murit din cauza gripei. Numărul deceselor a ajuns la 99

Femeia în vârstă de 73 de ani, din judeţul Prahova, a fost confirmata cu virus gripal tip A H1pdm09 şi suferea şi de alte boli. Medicii nu ştiu dacă se vaccinase sau nu antigripal.

Decesul a fost înregistrat sâmbătă, 9 februarie.

Numărul total al deceselor provocate de virusul gripal ajunge astfel la 99, de la începutul sezonului.

Până miercuri, 7 februarie, se înregistraseră 3.455 cazuri de gripa clinică, răspândite pe întreg teritoriul ţării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici