Încă un deces în lumea medicală. Un medic neonatolog renumit din Hunedoara a murit de Covid-19

Medicul neonatolog Emilia Biber, în vârstă de 70 de ani, personalitate marcantă a neonatologiei şi pediatriei din Hunedora a murit, după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2.

2549 afișări
Imaginea articolului Încă un deces în lumea medicală. Un medic neonatolog renumit din Hunedoara a murit de Covid-19

Medic neonatolog renumit a murit din cauza COVID-19 (sursa FOTO: Spitalul Municipal "Dr. Alexandru Simionescu" Hunedoara - Pagina Oficiala/ Facebook)

Reprezentanţii Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara au anunţat, vineri, că medicul Emilia Biber a decedat, din cauza COVID-19.

Emilia Biber, în vârstă de 70 de ani, s-a născut în judeţul Alba, a absolvit Facultatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca şi a lucrat în Spitalul Municipal Hunedoara timp de peste 40 de ani.

A deţinut, în ultimii ani, funcţia de medic coordonator al Compartimentului de Neonatologie din cadrul spitalului

În anul 2018 s-a pensionat, dar a păstrat legătura strânsă cu foştii colegi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici