Incendiu la un hotel din Focşani. Mai multe persoane au fost evacuate

Un incendiu a izbucnit, vineri, în baia unei camere a Hotelului Unirea din Focşani, mai multe persoane fiind evacuate, fără a se înregistra răniţi, iar focul a fost stins în scurt timp de pompieri şi angajaţii unităţii de cazare.

237 afișări
Imaginea articolului Incendiu la un hotel din Focşani. Mai multe persoane au fost evacuate

Incendiu la un hotel din Focşani. Mai multe persoane au fost evacuate (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, Cristina Duţă, incendiul a fost semnalat în baia unei camere de la etajul al cincilea al unui hotel din municipiul Focşani.

Incendiul a fost anunţat la 112, iar la Hotelul Unirea au fost trimise şase autospeciale: trei de stins incendii, de la SMURD, descarcerarea şi autoscara mecanică.

Când au ajuns în zonă, pompierii i-au găsit pe angajaţii hotelului intervenind pentru stingerea focului. Tot angajaţii hotelului au dispus evacuarea a şapte persoane care locuiau în camere situate în jurul celei în care s-a produs incendiul.

Focul a fost stins rapid de pompieri, ajutaţi de angajaţii unităţii, care au intervenit cu extinctoarele din dotare.

În urma incendiului, au ars mai multe bunuri din baia cuprinsă de foc, în timp ce camera a fost afectată de fumul rezultat, fără a fi înregistrate persoane rănite.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Duţă, cel mai probabil, cauza incendiului este fumatul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici