Incendiu la un restaurant din incinta Târgului Vitan - GALERIE FOTO

Un incendiu a izbucnit vineri dimineaţa la un restaurant din incinta Târgului Vitan, nefiind înregistrate victime, anunţă oficiali ai ISU.

1023 afișări
Imaginea articolului Incendiu la un restaurant din incinta Târgului Vitan - GALERIE FOTO

Incendiu la un restaurant din incinta Târgului Vitan - FOTO

Două persoane care au încercat să intervină pentru stingerea focului au fost rănite. Este vorba despre o femeie de 20 de ani care are câteva zgârieturi şi un bărbat de 37 de ani care are arsuri pe membrele superioare şi inferioare însă este în stare stabilă. Victima va fi transportată la Spitalul Bagdasar Arseni.

Mai mult echipaje de pompieri ajunse la faţa locului au reuşit să localizeze focul iar flacăra nu se mai vede.

ISU urmează să stabilească care sunt cauzele izbucnirii focului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici