Incendiu la un spaţiu comercial al fostului senator de Vâlcea Dorel Jurcan

Un spaţiu comercial care aparţine fostului senator PDL de Vâlcea Dorel Jurcan a luat foc, duminică noapte, incendiul manifestându-se la subsolul clădirii. Pompierii militari au reuşit să stingă focul.

277 afișări
Imaginea articolului Incendiu la un spaţiu comercial al fostului senator de Vâlcea Dorel Jurcan

Un spaţiu comercial al fostului senator de Vâlcea Dorel Jurcan a luat foc, incendiul a fost stins (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, la faţa locului s-au deplasat 30 de pompieri militari cu patru autospecuale, intervenţia fiind îngreunată de fumul gros înecăcios şi de întuneric.

"Am localizat incendiul care se manifestă la subsol pe o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătraţi, a fost mult fum, se va face un inventar al pagubelor, respectiv marfa distrusă, iar pompierii vor rămâne la faţa locului până când va fi îndepărtat orice focar care ar putea provoca reizbucnirea flăcărilor", a declarat şeful ISU Vâlcea, colonelul Adrian Mesescu.

La faţa locului a venit şi proprietarul spaţiului comercial, fostul senator democrat-liberal Dorel Jurcan, preşedinte al filialei PDL Vâlcea, care a spus că exclude ca focul să fi fost provocat de un scurtcircuit electric, pompierii militari susţinând că incendiul ar fi putut fi iniţiat de un aparat în priză, lăsat nesupravegheat de către unul dintre comercianţi.

În urma incendiului, a fost distrusă sau depreciată marfa, respectiv textile, jucării, produse electronice şi electrocasnice, pagubele urmând să fie evaluate în cursul zilei de luni.

La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul a fost stins, iar un echipaj de pompieri militari va rămâne în incinta spaţiului pentru a preveni reizbucnirea focului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici