Incendiu puternic la o casă din apropierea Şoselei Ştefan cel Mare din Capitală

Un incendiu a izbucnit, vineri după-amiază, la o casă de pe strada Paul Greceanu, din zona Ştefan cel Mare, două persoane expuse la fum având nevoie de îngrijiri medicale, au declarat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

475 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic la o casă din apropierea Şoselei Ştefan cel Mare din Capitală

Incendiu puternic la o casă din apropierea Şoselei Ştefan cel Mare din Capitală (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti, incendiu a izbucnit vineri după-amiază, la o casă cu un etaj de pe strada Paul Greceanu, din zona Ştefan cel Mare.

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului cu trei autospeciale cu apă şi spumă. La faţa locului au fost trimise un echipaj de descarcerare şi unul de prim ajutor.

Două persoane care s-au intoxicat cu fum în urma incendiului au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Incendiul a afectat o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătraţi de la nivelul etajului I al casei, a declarat pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici