Incendiu puternic la un service auto de pe centura oraşului Craiova. Mai multe maşini au fost avariate

  • Un incendiu puternic a izbucnit duminică dimineaţa la un service auto amplasat pe centura oraşului Craiova.
  • Mai multe maşini au fost afectate de flăcări.
459 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic la un service auto de pe centura oraşului Craiova. Mai multe maşini au fost avariate

Incendiu puternic la un service auto de pe centura oraşului Craiova. Mai multe maşini, avariate

Potrivit reprezentanţilor ISU Dolj, incendiul a cuprins o hală de 350-400 de metri pătraţi a service-ului auto şi ameninţa să se extindă la mai multe capete tractor şi camioane din curte.

În interiorul halei au ars trei capete tractor şi un autoturism, iar alte două capete tractor şi două containere de depozitare din apropierea halei au fost afectate de flăcări.

Nu au fost înregistrate victime, iar pompierii au reuşit să lichideze incendiul.

La faţa locului au intervenit 6 autospeciale de stingere, o autospecială de intervenţie la înălţime, o ambulanţă şi un echipaj CRBN.

Cauza probabilă a incendiului urmează să fie stabilită de pompierii din Dolj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici