INCENDIU violent la groapa de gunoi Glina din Capitală. Flăcări înalte de câţiva metri

Un incendiu violent s-a produs duminică la groapa de gunoi Glina, flăcări înalte de câţiva metri cuprinzând o suprafaţă de aproximativ 5.000 de metri pătraţi, la această oră incendiul fiind localizat.

3542 afișări
Imaginea articolului INCENDIU violent la groapa de gunoi Glina din Capitală. Flăcări înalte de câţiva metri

INCENDIU violent la groapa de gunoi Glina din Capitală. Flăcări înalte de câţiva metri (Imagine: Florin Buliga/ Arhiva Mediafax Foto)

Opt autospeciale de stingere a focului s-au deplasat la faţa locului pentru a stinge flăcările. Pompierii bucureşteni au fost sprijiniţi de cei din Glina, care au deplasat la groapa de gunoi cele două autospeciale din dotare.

În jurul orei 18:00, flăcările au fost localizate, iar echipele de intervenţie spun că deocamdată nu mai există niciun pericol de extindere a acestora.

Nicio persoană nu a fostă rănită şi nici nu au fost semnalate intoxicaţii cu fum.

Totodată a fost declanşată o investigaţie pentru a stabili în ce condiţii a izbucnit incendiul.

Pompierii iau în calcul varianta ca focul să fi fost pus, deoarece acesta s-a semnalat în jurul gropii de gunoi, iar viteza de propagare a fost una neobişnuit de mare. Totuşi, nu este exclusă şi variante autoaprinderii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici