Incendiul de la fabrica de polistiren din Jilava, stins după o intervenţie de peste trei ore

Incendiul izbucnit sâmbătă în localitatea ilfoveană Jilava, la o fabrică de polistiren şi la depozitul acesteia, a fost stins după o intervenţie de peste trei ore a pompierilor, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii ISU Ilfov.

641 afișări
Imaginea articolului Incendiul de la fabrica de polistiren din Jilava, stins după o intervenţie de peste trei ore

Incendiul de la fabrica de polistiren din Jilava, stins după o intervenţie de peste trei ore (Captura video)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ilfov, Simion Petruş, a precizat că incendiul a fost stins în jurul orei 23.30, însă pompierii rămân în continuare, o perioadă, la faţa locului, deoarece mai sunt locuri în care iese fum şi trebuie verificat să nu fi rămas bucăţi de material aprinse.

Potrivit sursei citate, incendiul a afectat, pe o suprafaţă de aproximativ 5.000 de metri pătraţi, 95% din fabrica de polistiren şi întregul depozit, care s-a prăbuşit.

La intervenţie au participat 12 autospeciale cu apă şi spumă, două autoscări şi o maşină de descarcerare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici