INCIDENTE înaintea meciului România-Polonia. Mai mulţi suporteri polonezi, duşi la poliţie după un scandal în Centrul Vechi al Capitalei - FOTO

Mai mulţi suporter polonezi s-au încăierat, vineri, într-un bar din Centrul Vechi al Capitalei, zeci de jandarmi intervenind pentru a îi despărţi. Trei suporteri polonezi au fost răniţi, cinci persoane fiind duse la Secţia 14 de Poliţie.

3525 afișări
Imaginea articolului INCIDENTE înaintea meciului România-Polonia. Mai mulţi suporteri polonezi, duşi la poliţie după un scandal în Centrul Vechi al Capitalei - FOTO

Mai mulţi suporteri polonezi, duşi la poliţie după un scandal în Centrul Vechi al Capitalei

"A fost un incident pe strada Franceză din Centrul Vechi. O altercaţie între suporterii polonezi. Până la acest moment, şase persoane au fost conduse la Secţia 14 Poliţie pentru identificare. A fost o altercaţie fizică, între suporterii polonezi. Jandarmii au intervenit şi au aplanat conflictul", a declarat pentru MEDIAFAX Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei.

Este vorba despre o încăierare între suporterii polonezi, într-un bar din Centrul Vechi al Capitalei. Imediat după izbucnirea scandalului jandarmii prezenţi în zonă  au intervenit. Trei persoane au fost rănite, şase dintre cei implicaţii fiind duşi la poliţie. Aproximativ 300 de suporteri sunt în localurile din centrul Bucureştiului, în zonă fiind mobilizate sute de forţe de ordine.

Potrivit informaţiilor oferite de reporterii ProSport, în Centrul Vechi al Bucureştiului a început o confruntare violentă între "huliganii" polonezi şi forţele de ordine române. 50 de jandarmi au intervenit în forţă, iar suporterii au început să arunce cu mese şi tot ce au găsit la îndemână.

Peste trei mii de poliţişti şi jandarmi asigură ordinea publică vineri, pe traseul suporterilor şi în zona Arenei Naţionale unde va avea loc meciul România-Polonia. Selecţionata ţării noastre continuă lupta pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2018 care va avea loc în Rusia.

Arme albe şi materiale pirotehnice găsite asupra unor suporteri polonezi la filtrul de pe A1

La filtrul instituit la ieşirea de pe A1 jandarmii au depistat mai multe arme albe şi materiale pirotehnice în maşinile cu care suporterii polonezi se deplasau spre stadion, 60 de persoane fiind oprite şi pentru alte verificări, anunţă Jandarmeria Capitalei.



 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici