INFOTRAFIC: Se circulă îngreunat pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti şi pe Autostrada A1 Deva - Sibiu

Traficul rutier se desfăşoară îngreunat, marţi, pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti şi pe Autostrada A1 Deva - Sibiu, din cauza unor lucrări.

1741 afișări
Imaginea articolului INFOTRAFIC: Se circulă îngreunat pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti şi pe Autostrada A1 Deva - Sibiu

INFOTRAFIC: Se circulă îngreunat pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti şi pe Autostrada A1 Deva - Sibiu

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, traficul este îngreunat pe banda 2 a sensului de mers Piteşti – Bucureşti, între kilometrii 23 şi 27, din cauza operaţiunilor de colectare a nisipului din zona mediană, care se vor desfăşura marţi până în jurul orei 17.00.

De asemenea, pe Autostrada A1 Deva - Sibiu, circulaţia este restricţionată pe banda de urgenţă a sensului de mers Sebeş către Sibiu, la kilometrii 304+100 de metri şi 292+600 de metri, pentru lucrări de reparaţii la bordurile podurilor şi de curăţare a zonei mediane, până în jurul orei 17.00.

În aceste condiţii, pentru reducerea riscului de implicare în accidente de circulaţie, şoferii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile semnalizărilor rutiere temporare şi să reducă viteza de rulare în zona lucrărilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici