Jaf la o bancă din Timişoara - VIDEO

O sucursală BCR din Timişoara a fost jefuită, miercuri, de doi bărbaţi care l-au imobilizat pe paznic şi au ameninţat-o pe o casieriţă cu un pistol, fugind apoi din incinta unităţii bancare.

37 afișări
Imaginea articolului Jaf la o bancă din Timişoara - VIDEO

Jaf la o bancă din Timişoara (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

Şeful Poliţiei Judeţene Timiş, Gheorghe Popescu, a declarat că doi bărbaţi au intrat într-o sucursală BCR dintr-un cartier mărginaş al Timişoarei, Calea Buziaşului, şi l-au imobilizat pe paznic, iar pe casieră au ameninţat-o cu un pistol.

"Din datele pe care le avem până la această oră, se pare că doi bărbaţi au intrat într-o sucursală BCR din Calea Buziaşului. Unul dintre bărbaţi l-a imobilizat pe paznic, iar celălalt a ameninţat-o pe casieriţă cu un pistol. Mai multe echipaje de Poliţie sunt la faţa locului şi cercetează cazul", a spus Popescu.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Marinela Apostolache, a declarat că hoţii au reuşit să intre în seiful băncii, după ce au ameninţat-o pe casieriţă cu pistolul.

"Din declaraţiile de până acum ale casieriţei din sucursala bancară, unul dintre tâlhari a ameninţat-o cu pistolul şi i-a cerut să deschidă seiful. Bărbatul a intrat ulterior şi a băgat bani într-o sacoşă, după care, împreună cu celălalt bărbat, a fugit pe un motoscuter. Între timp, casieriţa a reuşit să apese pe butonul de panică", a spus Apostolache.

Prejudiciul cauzat sucursalei BCR din Timişoara jefuită, miercuri, de doi bărbaţi care l-au imobilizat pe paznic şi au ameninţat cu pistolul una dintre casieriţe s-ar ridica la peste 3.700 de lei, susţin surse judiciare

De asemenea, din declaraţiile paznicului şi ale casieriţei rezultă că cei doi ar avea pielea închisă la culoare, statură medie şi ar fi purtat peruci pe cap.

În momentul jafului, în sucursala bancară se afla un client.

Poliţiştii au instalat filtre pe bulevardele din zona de sud a oraşului şi la ieşirile din municipiu.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici