Laptopuri ale unor militari americani de la baza din Mihail Kogălniceanu, furate de doi muncitori

Doi bărbaţi angajaţi ai unei firme de prestări servicii care are contract cu baza militară de la Mihail Kogălniceanu sunt cercetaţi de procurorii constănţeni după ce, săptămâna trecută, au furat mai multe laptopuri ale unor militari americani.

309 afișări
Imaginea articolului Laptopuri ale unor militari americani de la baza din Mihail Kogălniceanu, furate de doi muncitori

Laptopuri ale unor militari americani de la baza din Mihail Kogălniceanu, furate de doi muncitori (Imagine: Radu Vioreanu/Mediafax Foto)

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului Judecătoriei Constanţa, cei doi bărbaţi sunt angajaţi ai unei firme prestatoare de servicii care executa o lucrare în incinta bazei militare de la Mihail Kogălniceanu.

În 8 decembrie, unul dintre bărbaţi, Mihai Lucian Guşă, a spart lacătul unui dulap dintr-un dormitor al militarilor, de unde a furat două laptopuri. Ulterior, bărbatul, ajutat de celălalt muncitor, Alexandru Raicovici, a spart lacătul unui alt dulap aflat într-un alt dormitor din incinta bazei militare şi au furat alte două laptopuri.

Cei doi bărbaţi urmează să fie duşi în instanţă cu propuneri de arestare preventivă, sub acuzaţia de furt calificat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici