Locomotiva unui tren în care se aflau circa 100 de pasageri a luat foc

Locomotiva unui tren Regio, care se deplasa între localităţile Gorneşti şi Periş, din judţeul Mureş, şi în care se aflau circa 100 de pasageri a luat foc, duminică, în mers. Nicio persoană nu a fost rănită, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2185 afișări
Imaginea articolului Locomotiva unui tren în care se aflau circa 100 de pasageri a luat foc

Purtătorul de cuvânt al CFR Călători, Alina Predescu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că incendiul la locomotivă a fost cauzat de o defecţiune tehnică.

„Personalul feroviar a acţionat prompt, intervenind pentru decuplarea locomotivei de vagoanele în care se aflau aproximativ 100 de pasageri. Aceştia nu s-au aflat în pericol. Pasagerii îşi continuă călătoria în condiţii de siguranţă. Linia a fost degajată şi trenul a fost tractat de o altă locomotivă”, a spus Alina Predescu.

Potrivit sursei citate, conform procedurilor aferente unor asemenea situaţii, a fost avizat serviciul 112, iar echipele de intervenţii au venit la faţa locului.

O comisie va cerceta cauzele care au condus la producerea acestui eveniment.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici