MAE avertizează în legătură cu operarea zborurilor Lufthansa, marţi, pe aeroportul din Frankfurt

MAE informează românii care se află sau se deplasează pe teritoriul Germaniei că marţi, între orele 09.00 şi 17.00 (ora Germaniei), compania Lufthansa nu va opera zborurile de lungă distanţă cu plecare şi sosire pe aeroportul din Frankfurt, pe fondul unor negocieri eşuate cu sindicatul piloţilor.

102 afișări
Imaginea articolului MAE avertizează în legătură cu operarea zborurilor Lufthansa, marţi, pe aeroportul din Frankfurt

MAE avertizează în legătură cu operarea zborurilor Lufthansa, marţi, pe aeroportul din Frankfurt (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau se deplasează pe teritoriul Germaniei că, în cursul zilei de 16.09.2014, între orele 09,00 - 17,00 (ora Germaniei), compania aeriană Lufthansa nu va opera zborurile de lungă distanţă cu plecare şi sosire pe aeroportul din Frankfurt, pe fondul unor negocieri eşuate cu sindicatul piloţilor", se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

Cetăţenii români interesaţi sunt sfătuiţi să urmărească evoluţia situaţiei pe pagina oficială de internet a companiei: http://www.lufthansa.com.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să consulte site-urile de specialitate şi să urmărească site-ul MAE, la rubrica "Sfaturi, alerte de călătorie", pentru informaţii actualizate, înainte de a se deplasa în străinătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici