Mai mult de jumătate din ţară, sub cod galben de ceaţă. Se circulă cu dificultate pe mai multe drumuri judeţene

Meteorologii au emis vineri mai multe avertizări cod galben de ceaţă, fiind vizate 26 de judeţe. Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de ceaţă densă, pe mai multe drumuri judeţene.

281 afișări
Imaginea articolului Mai mult de jumătate din ţară, sub cod galben de ceaţă. Se circulă cu dificultate pe mai multe drumuri judeţene

Mai mult de jumătate din ţară, sub cod galben de ceaţă. Se circulă cu dificultate pe mai multe drumuri judeţene

Judeţele vizate sunt Harghita, Brăila, Ialomiţa, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Tulcea, Prahova, Giurgiu, Ilfov, Dâmboviţa, Bacău, Galaţi, Neamţ, Vrancea, Iaşi, Vaslui, Botoşani şi Suceava până la ora 9.00.

De asemenea, până la ora 10.00 sunt vizate judeţele Alba, Covasna, Sibiu, Maramureş, Sălaj, Cluj şi Bistriţa-Năsăud.

Meteorologii anunţă burniţă în mai multe zone.

Potrivit ANM, în zonele aflate sub atenţionare, ceaţa scade vizibilitatea sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri.

Totodată, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că se circulă în condiţii de ceaţă densă pe drumurile din foarte multe judeţe ale ţării, precum Harghita, Brăila, Ialomiţa, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Tulcea, Prahova, Giurgiu, Ilfov, Dâmboviţa, Bacău, Iaşi, Neamţ şi altele.

Taguri:
avertizare,
ceaţă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici