Mai mulţi tineri susţin că au fost agresaţi în sediul Poliţiei din Brăila. Anchetatorii au deschis dosar penal pentru purtare abuzivă

  • Mai mulţi tineri care au participat, marţi, la marşul anti-mască, susţin că au fost agresaţi în sediul Poliţiei din Brăila. Anchetatorii au deschis dosar penal de purtare abuzivă.
  • Poliţiştii încearcă să afle dacă tinerii au fost agresaţi în interiorul unităţii unde fuseseră aduşi pentru a fi sancţionaţi.
323 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi tineri susţin că au fost agresaţi în sediul Poliţiei din Brăila. Anchetatorii au deschis dosar penal pentru purtare abuzivă

Mai mulţi tineri susţin că au fost agresaţi în sediul Poliţiei din Brăila. Anchetatorii au deschis dosar penal penal de purtare abuzivă

Incidentul a avut loc la miezul nopţii la sediul Poliţiei Municipiului Brăila unde jandarmii au adus un grup de 19 tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 20 de ani. Ulterior, mai mulţi tineri au reclamat faptul că au fost agresaţi şi au mers la spital.

„În sediul subunităţii, una dintre persoane a reclamat faptul ca ar fi fost agresată de către forţele de ordine, solicitând sa depună plângere penală.Ulterior, în jurul orei 03:00, poliţiştii au fost sesizaţi de către Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila cu privire la faptul că la unitatea medicală s-au prezentat 5 tineri care susţineau că ar fi fost agresaţi. La ora 04:45, prin S.N.U.A.U 112, un bărbat a sesizat faptul că prietenul său ar fi fost, de asemenea, agresat”, au anunţat reprezentanţii IPJ Brăila.

Poliţiştii au întocmit actele procedurale pentru infracţiunea de purtare abuzivă. Acestea au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila în vederea declinării către Parchetului Teritorial Militar competent.

În paralel, reprezentanţii Jandarmeriei anunţă că nicio persoană implicată în incidentul de la Brăila nu a murit, aşa cum se anunţă pe reţelele de socializare.

„Recent, pe reţelele de socializare, a fost lansată o informaţie falsă referitoare la decesul unui protestatar din municipiul Brăila. Infirmăm această informaţie! Niciuna dintre persoanele care s-au prezentat la unitatea de primiri urgenţe din Brăila nu a decedat. Reamintim că persoana prezentată pe reţelele de socializare care ar fi fost agresată şi sângerează, întinsă pe asfalt este tot o informaţie falsă, întrucât ‘’pata de sânge” era, de fapt, o eşarfă de culoare roşie”, au anunţat cei de la Jandarmeria Română.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici