Maiorul care a coordonat intervenţia la protestul din 10 august: Colega lovită nu îşi mai aduce aminte de ce a căzut

Laurenţiu Cazan, cel care a coordonat acţiunea jandarmilor la miting, a spus că femeia jandarm care a fost lovită de protestari nu îşi mai aduce aminte dacă s-a împiedicat sau dacă a fost lovită, el subliniind că nici ceilalţi colegi nu au observat că ea e atacată, întrucât erau aruncate obiecte.

1552 afișări
Imaginea articolului Maiorul care a coordonat intervenţia la protestul din 10 august: Colega lovită nu îşi mai aduce aminte de ce a căzut

Maiorul care a coordonat intervenţia la protest: Colega lovită nu îşi mai aduce aminte de ce a căzut

„Făceau (cei doi jandarmi loviţi, n.r.) parte din rezerva de intervenţie care a fost trimisă spre Titulescu, în sprijinul celor de la Poliţie. Au fost violenţe din momentul când ei au plecat din acel dispozitiv. Am vorbit personal cu ei, am fost la spital. Fata, colega noastră nu-şi mai aduce aminte de ce a căzut, ea mi-a spus că nu ştie dacă a fost lovită sau dacă s-a împiedicat. (...) Ei au fost loviţi în mod direct, s-a dezechilibrat, a căzut, el s-a dus să o ridice. (...) Când asupra lor se aruncau cu fel şi fel de obiecte, era greu să observe la momentul respectiv că cineva din dispozitivul acela a fost atacat într-un asemenea mod brutal”, a declarat la TVR1 Laurenţiu Cazan, adjunctul Serviciului de Ordine Publică al Jandarmeriei Capitalei, cel care a coordonat acţiunea jandarmilor de la protest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici