Maşina lui Ianis Hagi, condusă de o altă persoană, a lovit un bibiclist. Poliţiştii au deschis dosar de cercetare penală

Poliţiştii constănţeni au deschis un dosar de cercetare penală după ce maşina lui Ianis Hagi, condusă de altcineva, a lovit, în Constanţa, un biciclist, transmite corespondentul MEDIAFAX.

774 afișări
Imaginea articolului Maşina lui Ianis Hagi, condusă de o altă persoană, a lovit un bibiclist. Poliţiştii au deschis dosar de cercetare penală

Maşina lui Ianis Hagi, condusă de o altă persoană, a lovit un bibiclist. Poliţiştii au deschis dosar de cercetare penală

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, accidentul s-a produs miercuri seara, la volanul bolidului care îi aparţine fotbalistului de la FC Viitorul Constanţa aflându-se o altă persoană.

”La data de 25 aprilie, în jurul orei 21.00, un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe bulevardul Tomis şi, ajungând pe aleea de acces, în parcarea Sălii Sportului, nu s-a asigurat şi a intrat în coliziune cu o bicicletă, condusă de un tânăr, de 22 de ani, acesta circulând pe pista de biciclete”, au declarat poliţiştii constănţeni.

Potrivit acestora, a fost întocmit dosar penal.

Reprezentanţii clubului de fotbal spun că nu pot avea un punct de vedere oficial despre acest caz, Poliţia fiind singura care se poate pronunţa oficial.

Ei au precizat, însă, că în momentul respectiv Ianis Hagi nu avea cum să se afle la volanul maşinii sale, deoarece avea antrenament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici