FOTO | Maşină plină cu droguri, descoperită pe Centura Bucureştiului. Cannabis şi cocaină în valoare de aproape 600.000 de euro

Procurorii DIICOT au identificat, în urma unui flagrant pe Centura Capitalei, două valize în care se aflau cannabis, cocaină şi două pistoale cu glonţ. La domiciliul suspecţilor, anchetatorii au găsit, din nou, droguri, în valoare totală de aproape 600.000 de euro.

25367 afișări

Procurorii DIICOT Bucureşti au reţinut un bărbat în vârstă de 37 de ani, pentru trafic de droguri de risc şi mare risc. Poliţiştii rutieri l-au oprit, miercuri, pe bărbat (B.S.V) pe Şoseaua de Centură a Capitalei, respectiv la intersecţia DN3 cu DNCB, judeţul Ilfov, iar în urma verificării maşinii, aceştia au identificat în portbagaj 25 kilograme cannabis, 1,5 kilograme heroină, 37 grame cocaină.

Ulterior, în aceeaşi zi, procurorii DIICOT împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară Ilfov au organizat un flagrant în oraşul Voluntari, fiind oprit un autoturism în care se afla o femeie, R.M.E., concubina lui B.S.V., şi alte 2 persoane.

„În urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost găsite 2 genţi de voiaj în care se aflau cannabis, cocaină şi 2 pistoale cu glonţ. Cu ocazia percheziţiilor domiciliare efectuate în cauză, au mai fost identificate şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, cantitatea de aproximativ 22 kg cannabis şi 300 grame cocaină, 47 de cartuşe cu glonţ deţinute ilegal, un cântar electronic, 9 telefoane mobile, precum şi suma de 73.350 de lei, 11.400 de euro, 1.000 GPB şi 500 USD. Valoarea de piaţă a drogurilor este de aproximativ 587.000 euro”, anunţă DIICOT.

În cursul zilei de joi, B.S.V. urmează să fie prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Faţă de iubita lui, R.M.E, procurorii DIICOT – Structura Centrală au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
diicot,
droguri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici